Ga naar de hoofdinhoud

Retourbeleid Heart4

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te ruilen of te retourneren als deze nog ongedragen en/of onbeschadigd zijn. De retourtermijn is 30 dagen, waarvan 14 dagen bedenktijd.

Ruilen van je bestelling is alleen mogelijk in onze showroom. Je kunt dit niet via de webshop doen, wij adviseren je dan om de bestelling te retourneren en het juiste artikel opnieuw te bestellen.

Stuur je retour terug volgens de bij je bestelling geleverde instructies. Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Als de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag en eventuele extra verzendkosten binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Wanneer je een artikel retourneert, krijg je de aankoopwaarde van het artikel terug plus de eventueel betaalde bezorg- en administratiekosten. Het bedrag zal Heart4 op je bankrekening terugstorten. Heb je een aankoop gedaan met een creditcard dan wordt het bedrag door Heart4 gecrediteerd. Bij een betaling met Afterpay komt de vordering te vervallen. Mocht het bedrag al voldaan zijn, dan wordt dit via Afterpay teruggestort.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:
Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; 

Omdat oorsieraden hygiënische producten zijn kunnen deze alleen worden teruggestuurd indien ze nog in de originele gesloten verpakking zitten en nog verzegeld zijn. Als het sieraad in het lichaam geweest is dan kan deze niet meer teruggestuurd worden, dit wegens gezondheidsbescherming en hygiëne.