Ga naar de hoofdinhoud
Photo 1 Photo 2 Photo 3

Reparatie service

Heart 4 Jewels

Ook uw sieraden slijten, u loopt daardoor risico dat uw briljant uit haar zetting valt. door uw sieraden eens per jaar door ons te laten controleren, kunt u verlies voorkomen. De schakels en sluitingen van uw armband of collier slijt eveneens, ook daar kunnen we voor u naar kijken. En als u dan toch een steen bent verloren, of uw colliertje is stuk, onze goudsmeden willen dat graag voor u repareren.

Kom daarvoor rustig vrijblijvend langs in onze showroom in Almelo.

Kunt u niet langskomen?

Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u uw opdracht ook versturen.

Vul het reparatieformulier in. Vertel ons wat u graag veranderd zou willen hebben. Print dit formulier uit. Als u het formulier op onze website hebt ingevuld ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Houd u ook uw ongewenste e-mail of spam in de gaten.

Verstuur uw sieraad samen met het door u uitgeprinte reparatie formulier. ( u kunt het natuurlijk ook langsbrengen) Zorg ervoor dat u uw sieraad goed verpakt. Wikkel het sieraad stevig in papier of bubbeltjesplastic als u dat heeft. Doe dit in een stevig doosje en plak de door goed dicht zodat het niet rammelt. Stuur alstublieft geen originele dozen en garantie papieren mee als dat niet nodig is.

Stuurt het pakje naar:
heart4
Zeearend 9
7609PT Almelo

Zodra het horloge in ons atelier is, wordt uw horloge gecontroleerd door onze horlogemakers en krijgt u via uw mail een prijsopgave van ons. Gaat u akkoord met de prijsopgave, dan wordt uw horloge conform de prijsopgave gerepareerd. Hoeveel tijd een reparatie in beslag neemt is afhankelijk van de beschikbaarheid van de eventueel benodigde onderdelen en zal daardoor per opdracht verschillen. Als we uw reparatie klaar hebben en gecontroleerd op goede werking, ontvangt u onze factuur.

Zodra uw betaling bij ons binnen is, wordt uw horloge samen met uw garantiekaart stevig verpakt en verzekerd naar u terug gestuurd. U heeft minimaal één en maximaal twee jaar garantie op uw reparatie. De termijn hangt af van de leeftijd en de kwaliteit van het uurwerk en wordt door ons op uw garantie kaart ingevuld. Samen zorgen we er op deze manier voor dat uw horloge zo lang mogelijk goed blijft functioneren.

Reparatieformulier

  heart4watches
  Zeearend 9
  7609PT Almelo

  Richtprijzen 2021

  BatterijwisselOmschrijvingPrijs
   batterij vervangen€17,50
   batterij en waterdichttest€30,00
   batterij en pakkingen vervangen om waterdicht te makenEerst prijsopgave

  QuartzhorlogesOmschrijvingPrijs
   nieuw rond glas, mineraal of kunststof (batterij inbegrepen)€40,00
   nieuw rond glas, saffier (batterij inbegrepen)Eerst prijsopgave
   nieuw vormglas mineraal (batterij inbegrepen)€70,00
   nieuwe kroon en stift (batterij inbegrepen)€45,00
   nieuw uurwerk (verschilt erg per type en soort) *€100,00

  Mechanische horlogesOmschrijvingPrijs
   nieuw rond glas, mineraal of kunststof€40,00
   nieuw rond glas, saffierEerst prijsopgave
   nieuw vormglas mineraal€70,00
   nieuwe kroon en stift€45,00
   handopwinder *€180,00
   automaat *€300,00
   automaat chronograaf *€450,00

  * = 2 jaar garantie