Ga naar de hoofdinhoud
Photo 1 Photo 2 Photo 3

Inkoop

Heart 4 watches

Wij kopen ook uw gebruikte horloge in. Onze voorkeur gaat uit naar mechanische horloges dus horloges zonder batterij, accu of zonnecellen omdat deze uurwerken over het algemeen een langere levensduur hebben. Als u er over denkt uw horloge te verkopen zoek dan alles bij elkaar wat u nog van het horloge heeft, dus de doos, de boekjes, de aankoopfactuur/bon en het garantie kaartje. Als u nog extra schakels hebt, zoek die er ook bij. Hoe completer je de set hebt, des te meer kunnen wij voor uw horloge geven. Maak een afspraak om langs te komen.

Hoe werkt het?

Als u wilt weten voor welk bedrag heart4watches uw horloge zou willen inkopen kunnen we dat op twee manieren regelen;

1. Kunt u zelf langskomen?
Dan word uw horloge bekeken door een van onze experts. U zult uw horloge dan wel tijdelijk bij ons moeten achterlaten. U word op de hoogte gehouden via mail. Uw horloge zal worden getaxeerd en de prijs met onderbouwing zal aan u doorgegeven worden. Als u akkoord kunt gaan met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over. Maak een afspraak en kom langs.

2. Kunt niet langs komen?

Vul het onderstaande formulier in en vermeld in uw bericht de volgende gegevens:

 • Duidelijke foto’s van het horloge, voorkant/zijkanten en achterkant
 • Indien nog aanwezig; een duidelijke foto van de aankoopbon, garantie bewijs e.v.t. certificaat van echtheid.
 • Datum van aankoop
 • Omschrijving van de optische staat van het horloge, vermeld of het horloge nog loopt.
 • Vermeld de aanwezigheid van eventuele extra’s zoals; de aankoopfactuur/bon, de originele doos met of zonder omdoos, garantiekaartje en misschien heeft u er nog een extra schakels of een bandje bij.

Heeft u dit bericht naar ons gestuurd, dan zullen onze ervaren experts uw foto’s zorgvuldig bekijken en onderzoek naar uw horloge doen. Vervolgens sturen we u een mail met daarin een voorstel tot overname van uw horloge. Als u akkoord kunt gaan met ons voorstel, zullen wij u vragen om langs te komen of uw horloge verzekerd en aangetekend naar ons atelier te sturen.

Onze experts kunnen uw horloge pas definitief beoordelen als wij het in handen hebben. Als uw horloge bij ons is wordt het direct getaxeerd en de prijs met onderbouwing aan u doorgegeven. Als u akkoord kunt gaan met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over.

Inkoopformulier

  heart4watches
  Zeearend 9
  7609PT Almelo