Ga naar de hoofdinhoud
Photo 1 Photo 2 Photo 3

Inkoop

Heart 4 watches

Ontdek de waarde van uw oud goud bij Heart4Jewels! Profiteer van de stijgende goudprijs  en verkoop uw kostbare bezittingen aan ons. Onze ervaren experts taxeren zorgvuldig uw oude sieraden, munten en gebruiksvoorwerpen op basis van materiaal en gewicht.

Liever iets nieuws?  Wij creëren samen met u een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Bij inlevering van zilver maken we de waarde direct over. Ontdek ook de mogelijkheid om uw oude zilver te transformeren naar een nieuw, op maat gemaakt sieraad.

Bezoek Heart4Jewels voor een deskundige taxatie. Wij staan klaar om u te verwelkomen in onze winkel, waar inspiratie en vakmanschap samenkomen.

Maak een afspraak om langs te komen.

Hoe werkt het?

Als u wilt weten voor welk bedrag heart4jewels uw horloge zou willen inkopen kunnen we dat op twee manieren regelen;

1. Kunt u zelf langskomen?
Dan word uw sieraad bekeken door een van onze experts. U zult uw sieraad dan wel tijdelijk bij ons moeten achterlaten. U word op de hoogte gehouden via mail. Uw sieraad zal worden getaxeerd en de prijs met onderbouwing zal aan u doorgegeven worden. Als u akkoord kunt gaan met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over. Maak een afspraak en kom langs.

2. Kunt niet langs komen?

Vul het onderstaande formulier in en vermeld in uw bericht de volgende gegevens:

  • Duidelijke foto’s van het sieraad, voorkant/zijkanten en achterkant
  • Indien nog aanwezig; een duidelijke foto van de aankoopbon, garantie bewijs e.v.t. certificaat van echtheid.
  • Omschrijving van de optische staat van het sieraad.

Heeft u dit bericht naar ons gestuurd, dan zullen onze ervaren experts uw foto’s zorgvuldig bekijken en onderzoek naar uw sieraad doen. Vervolgens sturen we u een mail met daarin een voorstel tot overname van uw sieraad. Als u akkoord kunt gaan met ons voorstel, zullen wij u vragen om langs te komen of uw sieraad verzekerd en aangetekend naar ons atelier te sturen.

Onze experts kunnen uw horloge pas definitief beoordelen als wij het in handen hebben. Als uw sieraad bij ons is wordt het direct getaxeerd en de prijs met onderbouwing aan u doorgegeven. Als u akkoord kunt gaan met het voorstel van onze expert, maken we direct het overeengekomen bedrag naar u over.

Inkoopformulier

    heart4watches
    Zeearend 9
    7609PT Almelo