Ga naar de hoofdinhoud
 

Passie voor mensen

Jewelry is like the perfect spice – it always complements what’s already there. – Diane Von Furstenberg   

Ik heb het mooiste vak van de planeet, Het is echt een voorrecht te mogen werken in een team van creatievelingen. Een team dat elkaar inspireert en zich laat inspireren. Passie voor architectuur, landschappen, dieren, de vier elementen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Mariëlle van Straten is naast zelfstandig goudsmid, al zo’n 15 jaar lid van ons team. Een authentieke vakvrouw geboren in Apeldoorn. Vanmiddag had ik samen met mijn vrouw Tineke een afspraak met haar, we wilden heel graag haar werk in onze collectie opnemen. Ze maakt prachtige juweeltjes onder de naam Juwelon. De uniek vormgegeven sieraden van haar had zijn luchtig elegant en verfrissend. Ik hoop dat we vanaf eind juni haar sieraden kunnen laten zien in onze shop. Maar het leukste komt nog, ik heb Mariëlle gevraagd een collectable te maken speciaal voor u… Orchidee ring in 18 karaat met briljantjes en parels…

ik ben zo nieuwsgierig hoe de ring er uit gaat zien!